Bericht versturen

Farmaceutisch de Technologieco. van Shanghai Taigui, Ltd

De anabole Steroid Professionele Leverancier van het Hormoon Ruwe Steroid Poeder

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Taigui Pharmaceutical Technology Co., Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit Anabole Steroid Hormonen voor verkoop
hallo, partner, de Test Enanthate van u een tijdje geleden en het was enkele hoogste kwaliteit die ik, zeer geurig en wasachtig ooit heb ontvangen

—— Micheal

Bij de gymnastiek. Wauw wat ik kan zeggen - dit poeder is enkel ongelooflijk, blaast uit de ondergrondse laboratoria het water, dankuwel!“

—— Harvey

De verpakking was verbazend met dozen, kregen wij het, waardeer werkelijk uw dienst. Dank u zeer. Een andere orde spoedig zal plaatsen.

—— Robert

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Taigui Pharmaceutical Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5
Shanghai Taigui Pharmaceutical Technology Co., Ltd Shanghai Taigui Pharmaceutical Technology Co., Ltd Shanghai Taigui Pharmaceutical Technology Co., Ltd Shanghai Taigui Pharmaceutical Technology Co., Ltd Shanghai Taigui Pharmaceutical Technology Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : TaiGui
Aantal werknemers : 500~650
Jaarlijkse omzet : 35000000-50000000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 90% - 100%
certification: SGS, GMP ,ISO 9001
Email: Chentao@chinataigui-steroid.com
Skype: tao.chen0518

Farmaceutisch de Technologieco. van Shanghai Taigui, Ltd 

 

Wij leiden leverancier van fijn chemisch product in China, worden gevestigd in grootste internationale de handelsmetropool Shanghai van China, zijn de unieke geografische voorwaarden van Shanghai gunstig voor vervoer. 

 

        Shanghai Taigui Pharmaceutical Technology Co., Ltd

 

Ons bedrijf is een productie en van de handelsintegratie bedrijf, en investeert grote fonds en hersenen aan R&D-afdeling aan de chemische, biochemische, farmaceutische & zijn tussenpersonenproducten van de onderzoekboete die de vraag van de markt passen. Met de groeiende markt van steroïden, zijn zij geleidelijk aan in de steroid productieindustrie, en nadruk in steroid industrie, reeds de Europese en Amerikaanse anabole steroid markten belangrijkste leverancier, vooral voor Testosteronreeks, zoals Testosteron, Testosteron Eanthate, Testosteronpropionaat, Trenbolone-Acetaat, Anavar, Dianabol, Anadrol, deca-Durabolin, Boldenone Undecylenate, Masteron, Sustanon250, Turinabol enz. geworden.

 

Ons bedrijfkapitaal beweert is boven 500 miljoen RMB. Volgens de GMP norm, heeft het bedrijf 10000 m2-installatie uitrustte het geavanceerde materiaal gebouwd. De fabriek heeft een volledige Q.A. & een Q.C.system.We verscheidene reeksen bezitten van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001.We heeft het gezag van de de farmaceutische uitvoer en invoer, fijne chemisch gekregen, biochemisch, & worden zijn tussenpersonen die door het bedrijf worden verdeeld verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten hoogst geadviseerd. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de bol samenwerken om een bloeiende toekomst te maken.

 

Wij bepleiten een ondernemingsidee dat de " mensen eerst, lood in de ontwikkeling die van wetenschap en technologie, de maatschappij dienen“, bij het nemen van de weg dat " aandringen de de verbindingswetenschap en technologie als huwelijk „, basis op hoog-standaard, nieuwe technologe, hoge quality.we één partij het high-tech talent hebben die de chemische industrie leiden, produceren, ontwikkelen, allerlei de rekening van het professionele en technische personeel voor 30% van het totale aantal bedrijf zijn zich, toegewijd zijn aan onderzoek, ontwikkeling, productie van het nieuwe high-tech product, introduceren de producten vernieuwden constant aan de markt. wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001 gekregen.

 

Ons Personeel zal hoogte - kwaliteit en perfect merk met untiring inspanningen, zal nastreven en ondernemende geest op " spontaan erven, ijverig, verbetering, naar omhoog“, zal de theorie van het ondernemingsbeheer van het " leven, de diensten of ziel van kwaliteit „, met de prima producten en de dienst van uitstekende kwaliteit volgen om de eisen van de markt te ontmoeten.
Om het even welke onderzoek en suggestie worden hoogst gewaardeerd. 


Onthaal aan Farmaceutisch de Technologieco. van Shanghai Taigui, Ltd

Contactgegevens
Shanghai Taigui Pharmaceutical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Chen tao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)