Farmaceutisch de Technologieco. van Shanghai Taigui, Ltd

De anabole Steroid Professionele Leverancier van het Hormoon Ruwe Steroid Poeder

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenruw steroid poeder

Veilig Injecteerbaar het Mengsel Ruw Steroid Poeder van Sustanon/van het Testosteron voor de Spierbouw

Certificaat
Van goede kwaliteit Anabole Steroid Hormonen voor verkoop
hallo, partner, de Test Enanthate van u een tijdje geleden en het was enkele hoogste kwaliteit die ik, zeer geurig en wasachtig ooit heb ontvangen

—— Micheal

Bij de gymnastiek. Wauw wat ik kan zeggen - dit poeder is enkel ongelooflijk, blaast uit de ondergrondse laboratoria het water, dankuwel!“

—— Harvey

De verpakking was verbazend met dozen, kregen wij het, waardeer werkelijk uw dienst. Dank u zeer. Een andere orde spoedig zal plaatsen.

—— Robert

Ik ben online Chatten Nu

Veilig Injecteerbaar het Mengsel Ruw Steroid Poeder van Sustanon/van het Testosteron voor de Spierbouw

China Veilig Injecteerbaar het Mengsel Ruw Steroid Poeder van Sustanon/van het Testosteron voor de Spierbouw leverancier
Veilig Injecteerbaar het Mengsel Ruw Steroid Poeder van Sustanon/van het Testosteron voor de Spierbouw leverancier Veilig Injecteerbaar het Mengsel Ruw Steroid Poeder van Sustanon/van het Testosteron voor de Spierbouw leverancier

Grote Afbeelding :  Veilig Injecteerbaar het Mengsel Ruw Steroid Poeder van Sustanon/van het Testosteron voor de Spierbouw

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Certificering: SGS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5G
Verpakking Details: Discrete verpakking
Levertijd: Binnen 24 uur
Betalingscondities: MoneyGram, , T/T
Levering vermogen: Overvloed in Voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Sustanon Verschijning: Wit kristallijn poeder
Zuiverheid: 99%
Hoog licht:

steroid poederbron

,

gezonde steroïden voor het bodybuilding

Gedetailleerde Productomschrijving
 
 
Gezond Injecteerbaar het Mengsel Ruw Poeder van Sustanon/van het Testosteron voor de Spierbouw
 
 
Snel Detail:
 

Productnaam

Sustanon 250 Fabriek het Leveren

Andere naam

Testosteronmengsel; Testosteron Sustanon; Sustanon

Analyse

97.0%~103.0%

 
 
Productomschrijving:
 
Sustanon 250 is een mengsel van het testosteronpropionaat van vier testosteronesters, testosteron phenylpropionate, testosteron isocaproate en testosteron decanoate. Deze esters maken Sustanon één van de lang-duurt steroid vandaag beschikbare samenstellingen. Het is een ideale samenstelling voor het zetten op grootte en stijgende spiersterkte.
Sustanon is ook vrij mild op de estrogenic bijwerkingen zoals gynocomastia en water-behoud. De dosissen 250 mgs aan 1000 mgs per week worden geadviseerd om een evenwichtig testosteronniveau te houden, hoewel Sustanon in het lichaam voor tot een gehele maand actief zal blijven.
Bij hogere dosissen, kunnen de estrogenic gevolgen streng zijn en de anti-oestrogenen zoals Nolvadex of Proviron worden geadviseerd. Het nemen van Sustanon zal ook de body’s natuurlijke productie van testosteron verminderen zodat is een post-cyclustherapie van HCG of Clomid ook wenselijk.
Sustanon 250 is een injecteerbaar die testosteronmengsel op basis van olie, door Organon wordt ontwikkeld. Het bevat typisch vier verschillende testosteronesters: Testosteronpropionaat (30 mg); testosteron phenylpropionate (60 mg); testosteron isocaproate (60mg); en testosteron decanoate (100 mg), hoewel een lagere gedoseerde versie ook wordt veroorzaakt. Een intelligent „gebouwd“ testosteron, Sustanon wordt ontworpen om een snelle nog uitgebreide versie van testosteron te verstrekken. Het propionaat en phenylpropionate de esters in dit product worden snel gebruikt, bevrijdend van omloop binnen de eerste vier dagen. De resterende esters zijn veel langzamer te bevrijden, blijvend actief in het lichaam ongeveer twee drie weken (respectievelijk).
Zoals met alle testosteronproducten, is Sustanon sterke anabool met uitgesproken androgene activiteit. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt als het ophopen drug, die goede aanwinsten in sterkte en spiermassa verstrekt. Hoewel het in oestrogeen omzet, zoals de aard van testosteron is, dit wordt injecteerbaar genoteerd zoals zijnd lichtjes verdraaglijker dan cypionate of enanthate. Dergelijke observaties zijn slechts kwesties van timing nochtans. Met Sustanon, langzamer bouwen de bloedniveaus van testosteron, zodat plaatsen de bijwerkingen niet binnen zoals snel. Voor de gelijke niveaus van het bloedhormoon nochtans, zal het testosteron eveneens ongeacht ester opsplitsen. Ook correlerend met oestrogeen, zou het waterbehoud met Sustanon merkbaar zijn, tenzij de maatregelen werden getroffen om oestrogeen te minimaliseren.
Vele individuen houden van een combinatie van Nolvadex & Proviron te gebruiken, terwijl anderen een anti-aromatase zoals Arimidex, Femara, of Aromasin, gebruiken om controleoestrogeen verwante bijwerkingen te helpen.
Zijnd sterke androgen, kunnen wij de typische bijwerkingen verwachten. Dit omvat olieachtige huid, acnelichaam/de gezichtshaargroei en het voorbarige balding. De toevoeging van Proscar/Propecia zou dergelijke bijwerkingen moeten kunnen minimaliseren, aangezien het de omzetting van testosteron aan DHT (dihydrotestosterone) zal beperken. Sustanon zal ook natuurlijke testosteronproductie eerder snel onderdrukken. Het gebruik van HCG en/of Clomid/Nolvadex zijn noodzakelijk bij de conclusie van een cyclus om een hormonale neerstorting te vermijden. Herinner me niettemin, zal Sustanon actief in het lichaam voor tot een maand blijven nadat uw laatste injectie werd gegeven. Beginnend onmiddellijk post u de therapie van de cyclusdrug nadat de steroïden niet zeer efficiënt zullen zijn zijn beëindigd. In plaats daarvan, zou HCG of Clomid/Nolvadex drie weken moeten worden vertraagd, tot u dichtbij het punt bent waar bloedandrogen de niveaus beduidend zijn gedaald.
Hoewel Sustanon in het lichaam ongeveer drie weken actief blijft, worden de injecties genomen minstens om de 10 dagen. Een efficiënte dosering strekt zich van 250mg (één ampule) uit een week, aan wekelijkse 1000mg (vier ampules). Één of andere athletes do use meer extreme dosering van deze steroïden, maar dit zijn werkelijk geen geadviseerde praktijk. Wanneer de dosering boven 750-1000mg per week toeneemt, zullen de verhoogde bijwerkingen zonder twijfel belangrijker dan extra voordelen zijn. Fundamenteel zult u een slecht rendement van uw investering ontvangen, die met Sustanon wezenlijk kan zijn. In plaats van onnodig het nemen van hopen, zullen de atleten geinteresseerd in snelle grootte en sterkte gewoonlijk aan toevoeging een andere samenstelling opteren. Met deze bedoeling vinden wij dat Sustanon-stapels uiterst goed met machtige orals Anadrol en Dianabol. Anderzijds, kan Sustanon beter met trenbolone werken of Winstrol als de atleet harder wilde handhaven, meer bepaald kijkt aan zijn lichaamsbouw.
Sustanon 250 is waarschijnlijk het meest gezochte injecteerbare testosteron. Ik moet nochtans benadrukken dat dit niet toe te schrijven aan een ongebruikelijke kracht van deze testosteroncombinatie nochtans is (herinner me de esters slechts de versie van testosteron) uitvoeren, maar eenvoudig omdat een „stapel“ van vier verschillende esters een zeer goed verkopend punt is. In vele gevallen zult u a lot more voor uw geld met enanthate worden, zodat laat niet de buitensporige stapel u voor de gek houden. Sustanon is nochtans nog zeer overvloedig op de zwarte markt van de V.S., en niet blijft lang op de planken van de handelaar. In feite heeft de hoge vraag naar deze steroïden nieuwe rente in zijn vervaardiging, in het bijzonder door veterinaire bedrijven in Mexico bewogen.
 
 
 
 
 
COA:
 

TESTpunten

SPECIFICATIE

RESULTATEN

Beschrijving

: Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder

Oplosbaarheid

: Praktisch onoplosbaar in water, vrij oplosbare stof in aceton

 

en in alcohol, oplosbaar in vettige oliën.

Identificatie

: IRL

Positief

Analyse (op droge bsis)

: 97.0~103.0%

98.57%

Specifieke Omwenteling

: +84°~+90°

+85.9°

Verlies bij het Drogen

: 0.5%max

0.31%

Verwante Substanties

: Om het even welke onzuiverheid: 0.5%max

<0>

 

Totaal: 1.0%max

<1>

 

Veronachtzamingsgrens: 0.05%max

<0>

Conclusie

De specificatie is met BP2005-norm in overeenstemming

 
 
 
Verpakking & Levering
 
Wij hebben professioneel team voor pakket en verzending. Speciale manier om 100grams aan 100kg-Poeder aan uw land in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.
 
 
 
Onze voordelen
 
1. Is Farmaceutisch de Technologieco. van Shanghai Taigui, Ltd een professionele standaardgmp ruwe poedervervaardiging die door de overheid in China meer dan 10 jaar goedkeurde, en alle poeder is fabriek direct-verkoopt, en is hoogste kwaliteit
 
2.Our de producten hebben uitgevoerd naar de V.S., Australië, Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, en veel andere landen, over 3000t/month.
 
3. Het professionele team speciaal voor pakket en de verzending en betaalt concentratie aan de levering dynamische 24hours voor douane. En 100% pas aan het UK, Noorwegen, Polen, Spanje, de V.S., Canada, Brazilië; 98% pas aan Duitsland, Rusland, Australië, Nieuw Zeeland.
 
4. De meeste poeder zijn in voorraad, de steekproeven zijn Ten laste beschikbaar, zouden kunnen uit binnen 24hours worden verscheept.
 
 

Contactgegevens
Shanghai Taigui Pharmaceutical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)